Γενικές Ανακοινώσεις

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών στο ΔΠΜΣ στη Δημόσια Διοίκηση για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2024-2025.

Τα Τμήματα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας και  Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ & Τουρισμού της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) ανακοινώνουν την έναρξη υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών στο ΔΠΜΣ στη Δημόσια Διοίκηση για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2024-2025. Για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού […]

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών στο ΔΠΜΣ στη Δημόσια Διοίκηση για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2024-2025. Προβολή »

Αιτήσεις απαλλαγής διδάκτρων για το εαρινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2023-24

Όσοι φοιτητές δικαιούνται απαλλαγή τελών φοίτησης σύμφωνα με το άρθρο 86 του νόμου 4957, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ταχυδρομικά, μέχρι την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 και ώρα 15:00 στη γραμματεία της Σχολής Επιστημών Σχεδιασμού (στη διεύθυνση: ΔΙ.ΠΑ.Ε. Σερρών Γραμματεία Σχολής Επιστημών Σχεδιασμού, Τέρμα Μαγνησίας Τ.Κ.62124 υπ΄όψιν κας Σεφερίδου).

Αιτήσεις απαλλαγής διδάκτρων για το εαρινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2023-24 Προβολή »

Β φάση αξιολόγησης των υποψηφίων, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το εαρινό εξάμηνο του ακ. έτους 2023-24 (αποτελέσματα)

Από την Ειδική Διατμηματική Επιτροπή του ΠΜΣ στη Δημόσια Διοίκηση του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση αξιολόγησης και επιλογής των υποψηφίων, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για μια θέση στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του Τμήματος με τίτλο \”Δημόσια Διοίκηση\”, για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-24. Τα αποτελέσματα σημειώνονται στους

Β φάση αξιολόγησης των υποψηφίων, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το εαρινό εξάμηνο του ακ. έτους 2023-24 (αποτελέσματα) Προβολή »

Μετάβαση στο περιεχόμενο